Meteen naar de inhoud

Bezinning

Leven in beton
Veel huizen hebben een zeer goede isolatie. Op 1-1-2015 zijn de bouw-isolatie-eisen weer strenger geworden. De natuurlijke ventilatie is nihil, dit wordt nu verzorgd door een mechanisch ventilatiesysteem. Binnenwanden in de woning zijn  ‘afgesloten’ en vaak afwasbaar geschilderd. Zo leven we in een cocon, met weinig ventilatie en frisse lucht. Een ideale basis voor een ongezond leefklimaat voor mens en dier, dat wij onbewust zelf veroorzaken.

  • Staat u wel eens stil bij het feit dat wij leven in een afgesloten ruimte ?
  • Worden wanden door u nog wel echt af gewassen ?
  • Hoe is de wandafwerking en welke verf voor ons interieur ?
  • Welke gevolgen hebben al deze producten voor onze gezondheid ?

Ecotec Natural Paints
Wetgeving beperkt het gebruik van synthetische en schadelijke stoffen in vele producten voor een interieur, een flinke stap in de goede richting. Ecotec gaat verder met haar Natuurverf.  Wij werken al vele jaren aan de ontwikkeling van ecologische natuurverf, hebben eigenzinnige keuzes gemaakt en altijd gezondheid en milieu op de 1e plaats gezet. Daarom hebben wij een ecologisch en verantwoord natuurproduct. Gezondheid is u hoogste goed en van uzelf, u hebt er enige controle over door keuzes te maken.

Bewust
Als u een keuze zou mogen maken tussen een synthetisch of ecologisch product. Een keuze tussen een product met toegevoegde schadelijke oplosmiddelen, zoals een weekmaker, verharder e.a. of … voor een ecologisch doorontwikkeld product, waar geen schadelijke oplosmiddelen zijn toegevoegd.
Een product dat, dampdoorlatend en vochtregulerend en duurzaam is, kortom een positieve bijdrage levert aan uw gezondheid en leefomgeving …. en dat voor eenzelfde vergelijkbare prijs.

……. wat zou uw keuze dan zijn ?

Precies
…en die keuze willen we dan ook samen met u maken.
Heeft u ideeën of plannen voor een verbouwing of een opknapbeurt van uw woning, informeer dan naar onze natuurverf.

Een hartelijke natuurlijke groet,

Ecotec Natural Paints NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *